Inschrijving Roparun team 104 – Fource Automotive van start!

Ook komend jaar doet team 104 – Fource Automotive weer mee aan de Roparun! Afgelopen jaar heeft een groep van 25 gemotiveerde collega’s meegedaan aan dit evenement en 40.000 euro opgehaald voor het goede doel. Komend Pinksterweekend gaan we dit avontuur opnieuw aan en willen we een nog hoger bedrag op halen voor Stichting Roparun.

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!). Echter komt er nog veel meer bij kijken. Wat allemaal, dat vind je in deze video.

Wat doet Stichting Roparun?

Stichting Roparun zet zich in voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten. ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’
Het geld wat onder anderen met de sponsorloop wordt opgehaald, wordt aan verschillende projecten en instellingen gedoneerd. Bijvoorbeeld aan de Daniel den Hoed kliniek, Emma Kinderziekenhuis Amsterdam, Medisch Centrum Leeuwarden, Martini Ziekenhuis Groningen, Toon Hermans Huis Venlo, Vaarkracht; zeiltochten voor jongeren met kanker, Maastricht UMC en vele andere doelen. Meer weten over de Roparun en haar doelen? Bekijk het hier.

Meld je aan!

Medewerkers van Fource en haar zusterbedrijven kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de Roparun 2019. Wil jij ook onderdeel zijn van Team 104 – Fource Automotive en van 8 t/m 10 juni 2019 mee doen aan de Roparun? Geef je dan nu op via onderstaande link!

Inschrijfformulier

Inschrijven kan t/m 31 oktober 2018. Na de sluitingsdata zal er een selectie worden gemaakt door de wervingscommisie.

Fource in actie voor de Roparun

Fource automotive source heeft een team ingeschreven dat deelneemt aan de Roparun. Niet alleen vindt Fource het belangrijk goede doelen te steunen, ook het groepsgevoel onder de medewerkers staat hoog in het vaandel.

Dat de Roparun een uitdaging is staat buiten kijf. De sponsorloop start namelijk in Parijs en finisht in Rotterdam! Het team heeft 8 lopers; dit betekent dat iedere loper gemiddeld totaal zo’n 70 kilometer loopt, dus meer dan anderhalve marathon. Het loopteam wordt aangevuld met vier fietsers, chauffeurs, navigators, masseurs en cateringmedewerkers. In totaal zijn 25 collega’s uit de organisatie onderdeel van #Team104 Fource automotive. De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018.


De sportieve inspanning van Team Fource Automotive dient uiteraard een hoger doel: geld inzamelen voor het goede doel. Het geld dat wordt opgehaald voor en tijdens de Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-)kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Of vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. In de afgelopen jaren heeft de Stichting Roparun veel mooie doelen ondersteund.

Steun #Team104 Fource en doneer

Doneren kan heel makkelijk via de Roparun website, KLIK HIER. Doneer op naam van Team 104 Fource automotive en selecteer één van uw favoriete teamleden. Of doneer op naam van het hele team.

Doneren kan ook via het speciaal geopende bankrekeningnummer NL91ABNA0425677699 t.n.v. LKQ o.v.v. Roparun 2018 en uw favoriete deelnemer.

Volg het team via Facebook

Alle teamleden en de verrichtingen van het team te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/roparunteamfource/