Wie gaat met Nissens en LKQ Fource naar de Truckraces in Madrid?

30 mei 2024

De absolute hoofdprijs, een geheel verzorgd weekend naar de FIA Truckraces in Madrid voor 2 personen, is gewonnen door…

Remto Automaterialen Zoetermeer!

Onze accountmanager Bas Janssen bracht het fantastische nieuws persoonlijk over aan Remto en overhandigde symbolisch de voucher voor de trip naar circuit Jarama begin oktober.

Arjan Koole van Remto: “De superscherpe prijzen van deze actie triggerden ons om mee te doen. Als Bas dan achteraf ook nog met deze prijs komt, maakt het deze inkoopactie nog leuker! Met deze prijs kunnen we 2 van onze collega’s onwijs blij maken. De order is inmiddels ook door LKQ geleverd dus wij zijn helemaal klaar voor het aircoseizoen!”

Een volledig op maat gemaakte reis

LKQ Fource en Nissens maken deze reis naar circuit Jarama, vlakbij Madrid, volledig op maat. Een uniek avontuur mogelijk gemaakt door de sponsoring van Nissens van een deelnemend team aan de FIA Truckraces en is inclusief hospitality in de paddock van team T Sport Bernau.

Gefeliciteerd Remto Automaterialen Zoetermeer met het winnen van deze onvergetelijke reis! We wensen jullie veel plezier tijdens de FIA Truckraces in Madrid!