LKQ Fource biedt breed OPTIMAL assortiment

14 september 2023

Sinds dit jaar vindt u bij LKQ Fource productgroepen van het Duitse kwaliteitsmerk OPTIMAL. We introduceerden OPTIMAL stuurdelen, motor- en versnellingsbaksteunen, wiellagers en hardyschijven. We geven u daarom een overzicht van de eigenschappen van deze hoogwaardige producten.

OPTIMAL stuurdelen

Stuurdelen zijn van vitaal belang voor de veiligheid van een voertuig en moeten met een bijzondere betrouwbaarheid en precisie worden geproduceerd. OPTIMAL verbetert de kwaliteit en veiligheid van de producten voortdurend.

Lees alles over de stuurdelen van OPTIMAL

OPTIMAL wiellagers

De wiellagersets van OPTIMAL zijn geproduceerd volgens OE-specificaties en hiervoor ook intensief getest. De wiellagersets zijn voorzien van OE-conforme montagematerialen, afhankelijk van het type auto betekent dit dat de sets zijn voorzien van bouten, moeren, clips, borgringen, et cetera. Deze materialen zijn vanzelfsprekend volgens OE-specificaties geproduceerd.

Lees alles over de wiellagers van OPTIMAL

OPTIMAL hardyschijven

Dankzij gepatenteerde technologieën hebben de OPTIMAL hardyschijven bijzondere eigenschappen. De toepassing van staal en polymeren zorgt dat OPTIMAL de eigenschappen van het rubbermengsel specifiek afstemt voor elke toepassing. Het resultaat? Sterk geoptimaliseerde prestaties.

Lees alles over de hardyschijven van OPTIMAL

OPTIMAL motor- en versnellingsbaksteunen

OPTIMAL motor- en versnellingsbaksteunen absorberen trillingen en schokken veroorzaakt door bijvoorbeeld optrekken en afremmen. Het ontwerp biedt maximale stabiliteit en trillingsdemping wat zorgt voor meer comfort voor bestuurders.

Lees alles over de motor- en versnellingsbaksteunen van OPTIMAL