Coronel’s Keuze: Gedore Klann kabelboomreparatieset

31 augustus 2023

Met de kabelboomreparatieset van Gedore Klann KL-0080-1 K is het ontgrendelen, strippen en krimpen bij kabel- en stekkerverbindingen veilig en snel gedaan. De set is geschikt voor personenauto’s, bedrijfsvoertuigen, bussen, vrachtwagens, landbouwmachines en aanhangers.

Waarvoor is deze kabelboomreparatieset geschikt?

Coronel’s Keuze Gedore kabelboomreparatieset KL-0080-1 K is geschikt voor gebruikelijke kabel- en stekkerverbindingen. De set is universeel toepasbaar op personenauto’s, bedrijfsvoertuigen, bussen, vrachtwagens, landbouwmachines en aanhangers. De set is speciaal ontworpen voor kabel- en stekkerverbindingen met én zonder afdichting van enkele aders (ELA) zoals: MCP-2.8, JPT, MQS, DTM/DT-gedraaid, SuperSeal-1.5. Ook is de set toepasbaar bij gebruikelijke knelverbindingen zoals: kabelschoenen, vlakke stekkers, hulzen voor vlakke stekkers en stootverbinders.

Waar bestaat de Gedore kabelboomreparatieset uit?

De set bestaat uit gereedschap voor het ontgrendelen, strippen en krimpen bij kabel- en stekkerverbindingen.

  • Ontgrendelingsgereedschap: met passende wisselstukken voor het schadevrij losmaken van de meest uiteenlopende kabel- en stekkerverbindingen uit het stekkerhuis.
  • Stripgereedschap: met vlijmscherpe wisselstukken voor het nauwkeurige strippen. Ook voor kabels met een extreem gladde PVC-isolatie.
  • Krimpgereedschap: met wisselstukken voor een perfect krimpresultaat als af fabriek, gegarandeerd door het speciale kabel- en stekkerpositioneringshulpstuk. Hierbij is het gereedschap pas weer te openen zodra de voor het krimpen noodzakelijke druk geheel is uitgeoefend.
Bekijk in Toolspecial Magazine
Bekijk op Toolspecial.com

Bekijk ook de video!