Nieuw bij Toolspecial: 3M Secure Click halfgelaatsmasker

25 mei 2023

Het 3M Secure Click HF-800 serie halfgelaatsmasker heeft slimme eigenschappen die in combinatie met de goedgekeurde 3M Secure Click filters werknemers beschermen tegen (stof)deeltjes, gassen en dampen.

Het 3M Secure Click halfgelaatsmasker beschikt als eerste over een filtersysteem met 4 luchtstromen die de ademhaling vergemakkelijken. Met de speciale knop controleert de gebruiker de afdichting van het masker eenvoudig en geeft de bevestiging dat hij/zij het masker veilig gebruikt. Met het Secure Click systeem zijn de filters eenvoudig en op een veilige manier te plaatsen. Daarnaast heeft het masker een spraakmembraam voor een goede communicatie en veiligheid.

Bekijk de 3M halfgelaatsmaskers in het Toolspecial Magazine