Nieuw bij LKQ Fource: OPTIMAL

13 april 2023

Binnenkort maakt u bij LKQ Fource kennis met het Duitse kwaliteitsmerk OPTIMAL: dé toonaangevende specialist in kwaliteitsonderdelen van aandrijflijn-, chassis- en motoronderdelen. Al meer dan 30 jaar belevert OPTIMAL werkplaatsen wereldwijd in 110 landen. Het merk is geliefd vanwege de hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Dit jaar komt OPTIMAL ook naar u toe. LKQ Fource introduceert namelijk meerdere productgroepen van OPTIMAL. Vanaf medio mei zetten we de eerste stap en maakt u kennis met de eerste OPTIMAL productgroepen die we toevoegen aan ons standaard assortiment.

Wat betekent dat voor u?

Nog meer keuze in het assortiment, zodat u uw klanten nog beter van dienst bent. De lancering van het OPTIMAL assortiment gaat geleidelijk. Uiteraard blijven wij u informeren over de voortgang en ontwikkelingen.

Waarom OPTIMAL?

Alle OPTIMAL producten voldoen aan de Europese en internationale normen en aan de kwaliteitsnormen IATF 16949:2016 en ISO 9001:2015. Daarnaast zijn alle producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zoals het inspecteren van de inkomende producten aan de hand van tekeningen en/of originele onderdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig gecontroleerd in de meest moderne testfaciliteit zodat elk product precies overeenkomt met de OE-specificaties en de verwachtingen van de klant. En gaat er onverhoopt toch iets mis met een artikel, dan profiteert u van een royaal garantie- en retourbeleid. Niet voor niets is het credo van OPTIMAL: ‘Onze passie verwerkt in elk onderdeel’. Genoeg redenen dus voor de werkplaats om met OPTIMAL aan de slag te gaan als alternatief voor originele delen.

Hoe nu verder?

We rollen de diverse productgroepen geleidelijk uit. Zodra we een nieuwe productgroep hebben toegevoegd, zijn de artikelen in de catalogi zichtbaar en zijn deze ready to order. We informeren u hier regelmatig over zodat u precies weet wat wanneer beschikbaar is. We houden u op de hoogte via de nieuwsbrief en u ziet het merk OPTIMAL in de verschillende landelijke media en via onze social media kanalen. Uiteraard vertelt uw accountmanager u graag alles over OPTIMAL.

Bekijk ook de video!