Dakar Rally 2023: nieuwe wagen gebroeders Coronel bekend!

8 december 2022

De nieuwe wagen van Tim en Tom Coronel voor de Dakar 2023 is bekend: de ‘Desert Lion’. Ook dit jaar is LKQ de hoofdsponsor van deze nieuwe auto waarmee de twee broers de top-20 van de Dakar Rally willen bereiken.

We gaan ervoor!

Na een 26e plaats in 2021 en de, in verband met een blessure aan Tim’s rug, opgegeven race in 2022 zijn de broers meer gedreven dan ooit voor de 2023 editie van de Rally.

Opvallende auto

De auto valt meteen op door de nieuwe kleuren en is geheel voorzien van het zogeheten ‘Electric Blue’ met geel en witte accenten. In plaats van LKQ Fource staat dit jaar alleen LKQ op de auto. Dit draagt voor de hele organisatie bij aan meer herkenning. Tim Coronel: “Het is mooi om zo’n grote, wereldwijd bekende onderneming als partner bij ons project te hebben.” Ook Toolspecial en MPM zijn weer goed zichtbaar op de auto en hier zijn dit jaar de merken ERA en Optimal aan toegevoegd.

Nieuw!

Dit jaar rijdt voor het eerst een tweede auto mee onder de vlag van Team Coronel. Michel Kremer en Thomas du Bois doen ook in een door LKQ gesponsorde Century een gooi naar een mooi eindresultaat!

Mis niks!

Vanaf 31 december tot en met 15 januari bewondert u de tweeling én Michel en Thomas in hun nieuwe auto’s tijdens de Dakar Rally in Saoedi-Arabië. We informeren u zo snel mogelijk over het definitieve uitzendschema.