LKQ Fource evenementenpartner JACK’S Racing Day

21 juli 2022

Van 5 tot en met 7 augustus vindt het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa plaats op het TT Circuit van Assen: de JACK’s Racing Day. Met een gratis toegangsbewijs kunt ook u als racefan uit binnen- of buitenland op deze dagen genieten van races en demonstraties vanaf de beroemde TT-tribunes. LKQ Fource, het MPM gesponsorde team van Tim en Tom Coronel en coureur Laurens de Wit, die rijdt in de Supercar Challenge waarin Autobandenpartner en Brembo Expert hem ondersteunen, zijn onder andere aanwezig. Dit jaar is LKQ Fource voor het eerst aanwezig als evenementenpartner. Naast het vergroten van de naamsbekendheid ligt de focus vooral op een wervingscampagne. Zelf aanwezig zijn? Bestel uw tickets hieronder.

Ludieke wervingsactie

Merel Hendriks, HR manager bij LKQ Fource: “Het werven van personeel vraagt in deze huidige tijd om leuke en creatieve ideeën. De tijd van alleen verwijzen naar de vacaturewebsite is voorbij. We moeten actief op zoek en vooral laten zien waaróm het zo leuk is om voor onze organisatie te werken.” Daarom is het promoteam, met medewerkers vanuit de hele LKQ Fource organisatie, tijdens de JACK’S Racing Day op zaterdag en zondag actief aanwezig en enthousiasmeren zij vanuit eigen ervaring potentiële kandidaten. U komt onze collega’s tegen in het publieke gedeelte van het event, in het paddock bij het Dakar Team van Tim en Tom Coronel en met leuke activiteiten.

Ernst Haaksman, commercieel manager bij LKQ Fource, vult aan: “De bezoekers die afkomen op dit evenement zijn in de basis al geïnteresseerd in alles wat met gemotoriseerd vervoer te maken heeft. In potentie dus mensen die qua profiel geschikt zijn om te werken in de automotive branche. De link met Coronel, het verhaal van onze eigen collega’s richting de bezoekers en onze duidelijke zichtbaarheid op en naast de baan laat zien hoe leuk het is om bij ons aan de slag te gaan.”

Bent u er ook (gratis) bij?

U heeft als racefan op zaterdag 6 of zondag 7 augustus gratis toegang. U geniet van races en demonstraties vanaf de beroemde TT-tribunes. Het door LKQ Fource en MPM gesponsorde team van Tim en Tom Coronel is ook aanwezig én Supercar Challenge coureur Laurens de Wit waarbij Autobandenpartner zijn sponsor is. U kan om deze ervaring helemaal compleet te maken een paddockkaart kopen of voor de vrijdag tegen een klein bedrag een kaart kopen met toegang tot het circuit én paddock. Bestel uw kaarten via jacksracingday.nl.

Bestel (gratis) kaarten JACK'S Racing Day
Bekijk programma

Kent u een potentiële LKQ Fource collega?

Bekijk hier al onze actuele vacatures