Starline: bekende merken in een nieuw jasje

17 februari 2022

Onze exclusieve merken Anschler, Transmech, Turbojetzt en Q-drive ontdekt u in de loop van 2022 in een nieuw jasje en onder één merk: Starline.

Onderstaande blijft hetzelfde:

  • Artikelgroep en artikelnummer
  • Prijsstelling
  • Condities
  • Kwaliteit
  • Garantievoorwaarden

Hierdoor ontvangt u misschien tijdelijk verschillende verpakkingen van hetzelfde product. Totdat de samenvoeging in 2022 helemaal is afgerond, vermelden we voor de duidelijkheid in de documentatie beide merken bij het artikelnummer. In het geval van onderstaand voorbeeld ziet u dus onder de kolom ‘Merk’ straks STARLINE/Q-DRIVE staan, in plaats van enkel Q-DRIVE. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de merken Anschler, Turbojetzt en Transmech.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.