Fource introduceert premium remschijven van SHW Performance

17 februari 2022

Gewichtsbesparing, minder slijtage en vermindering van CO2-uitstoot door andere remschijven? Fource biedt u nu de nieuwste SHW Performance remschijven. Voorheen uitsluitend bij de dealer te verkrijgen, nu bestelt u ze eenvoudig via Fource. SHW is de pionier van de geventileerde remschijf en één van de meest toonaangevende remschijffabrikanten die rechtstreeks levert aan OEM’s voor high-performance voertuigen.

Wat maakt deze remschijven zo bijzonder?

  • Alle SHW remschijven zijn identiek aan het OEM product en ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.
  • De SHW’s lichtgewicht remschijven hebben een pin-design dat ervoor zorgt dat de wrijvingsring volledig zweeft. Hierdoor is de remvervaging minimaal en het remcomfort optimaal.
  • Het gebruik van lichtgewicht composiet zorgt voor een gewichtsbesparing tot 2,5 kilo per schijf in vergelijking met een standaard ‘monobloc schijf’. Dit verhoogt de prestaties en vermindert de CO2-uitstoot en slijtage van het voertuig.

U vindt alle SHW remschijven in onderstaande toepassingslijst en in groep 039.

Download toepassingslijst SHW remschijven