LKQ Fource en MPM Oil trotse hoofdsponsoren Coronel Dakar Team

23 november 2021

Schiedam – LKQ Fource zet de hoofdsponsoring met gebroeders Coronel tijdens de Dakar 2022 voort. Op donderdag 18 november was de onthulling van de nieuwe auto, de Century CR6, waarmee de tweeling azen op een top 20 classificering tijdens de Dakar rally race 2022.

De tweeling gaat het dit jaar helemaal anders doen en dat is te zien aan hun nieuwe auto. Afgelopen jaar reden de broers een feilloze Dakar en eindigde ze op de 26e plaats. Met de Century CR6 is het de bedoeling dat ze komend jaar in de top-20 eindigen. Daar moet de 7.0 Chevrolet V8-krachtbron aan boord van de auto voor gaan zorgen.

Ook dit jaar is onderdelendistributeur LKQ Fource hoofdsponsor van de gebroeders Coronel. “Wij zijn blij om de sponsoring vanuit LKQ Fource van team Coronel voort te zetten. Wij sponsoren Tim en Tom al jarenlang en wij ervaren dit als een fijne samenwerking. Het was voor ons dan ook een logische keuze om met deze partnerschap verder te gaan”, vertelt Johan van der Hoeven, CCO LKQ Fource.

Hij vervolgt: “Met hun grote aanhang en volgers komen we niet alleen met LKQ Fource, maar ook met onze merken Autobandenpartner, Toolspecial en Automotive Academy goed in beeld. De link met LKQ maakt dat deze sponsoring ook over de landsgrenzen interessant is. Daarnaast zijn we verheugd voor het eerst MPM Oil toe te kunnen voegen aan de auto. Als belangrijk merk in de Europese strategie van LKQ is het mooi om te zien dat we zo’n prominente plek hebben weten te krijgen en daarmee MPM wereldwijd in the picture te brengen.”

Bij een nieuwe auto hoort natuurlijk ook een nieuwe uitstraling. Dit jaar is de auto voorzien van de LKQ Fource blauwe en turquoise kleuren met daarnaast ook het LKQ logo op de voor- en achterkant en zijkanten.

Vanaf 2 januari tot en met 14 januari is de tweeling in hun nieuwe auto te bewonderen tijdens de Dakar Rally in Saoedi-Arabië.