De vindbaarheid van distributiegereedschap uitgebreid

19 juli 2021

Om een distributieriem of -ketting te vervangen is speciaal gereedschap vereist. FIX levert distributiegereedschap en beschikt over een ruim assortiment van 100 sets. In de nieuwste Toolspecial is een uitbreiding van 30 sets opgenomen. Hiermee heeft FIX een wagenparkdekking van ruim 70% voor alle automodellen van na het jaar 2000.

Daarnaast is het aantal autotype verknopingen de laatste tijd fors uitgebreid met 10.000 verknopingen, waardoor u nu de keuze heeft uit een nóg completer aanbod. Er zijn inmiddels meer dan 82.200 verknopingen tussen autotype en distributiegereedschappen, ruim 52.700 verknopingen op distributieriemgereedschap en 33.500 verknopingen op distributiekettinggereedschap. Ook zijn er veel OE-referenties gecrossed, waardoor via de OE-referenties de juiste artikelen te vinden zijn. Tevens is het mogelijk om het juiste gereedschap binnen Partsnet en Toolspecial op kenteken te zoeken.

Alle FIX distributiegereedschapsets worden geleverd in een luxe koffer met EVA inlay in carbon look. Welke niet alleen in de meegeleverde luxe koffer passen, maar ook perfect in de lade van een gereedschapswagen. Met de grootte van de inlays is ook rekening gehouden. Deze zijn altijd 1/1-, 2/3-, 1/3- of 1/9 deel van een lade, waardoor altijd een passende combinatie te maken is. Dus alles kan netjes opgeruimd worden. De carbon look toplaag zorgt voor extra stevigheid en voorkomt vervuiling.

Bekijk de Toolspecial