Mahle versterkt zich met Behr Hella Service

24 december 2019

Alles op het gebied van thermomanagement gaat verder onder de merknaam Mahle Behr

Per 1 januari 2020 zal Behr Hella Service verder gaan als onderdeel van Mahle. Mahle heeft 100 procent van de aandelen van de joint venture verkregen die voorheen samen met Hella werd bestuurd. De producten binnen dit portfolio zullen voortaan te vinden zijn onder de merknaam Mahle Behr. De combinatie Mahle Behr is de grootste OEM ontwikkelaar van moderne airconditioning en motorkoeling.

Het belang van thermomanagement: ook in de toekomst!

Met de integratie van Behr Hella Service versterkt Mahle haar competitieve positie en die van garagebedrijven in de groeiende en steeds belangrijker wordende e-mobility markt. In elektrische voertuigen is thermomanagement van essentieel belang voor een betrouwbare werking van het voertuig, zorgt het voor efficiency en CO2 reductie. Bovendien heeft Mahle als OE fabrikant een verregaande competentie op het gebied van thermomanagement. Klanten in de aftermarket zullen hier in hoge mate van profiteren. Op die manier zijn werkplaatsen voorbereid op de voertuigen van vandaag én die van morgen.

Fource blijft het productassortiment in de toekomst volledig voortzetten. Het betreft dan het productassortiment op het gebied van airconditioning en motorkoeling; compressors, condensors, interieurventilatoren, filterdrogers, verdampers, radiateurs, koelventilatoren, intercoolers en dergelijke.

Meer info?