Toolspecial bus krijgt collega

3 juni 2019

Toolspecial is Gek op Gereedschap en dat het autobedrijf ook gek op gereedschap is, hebben we gemerkt. Na de lancering van de eerste Toolspecial demobus drie jaar geleden, is de vraag naar een bezoek van de rijdende showroom enorm gestegen. Fource automotive introduceert daarom een tweede Toolspecial demobus, mét een nieuwe toolspecialist.

Monteurs weten als geen ander dat het aanschaffen van gereedschap, met name handgereedschap, gebaseerd is op rationele en emotionele gronden. Voldoet het gereedschap aan de gestelde technische eisen, is de prijs in orde, ligt het lekker in de hand en is het een representatief verlengstuk van de techneut zelf? Voor iedere monteur liggen deze afwegingen anders: de aanschaf is een volstrekt individuele keuze. Het is dan ook logisch dat je de beste keuze kunt maken als je het gereedschap ziet, voelt en natuurlijk even kunt testen. Om aan deze wens te voldoen, bezoekt Toolspecial autobedrijven met de demobus vol gereedschap.

Toolspecial heeft een tweede nieuwe Volkswagen Crafter ingericht, die eveneens volgepakt is met gereedschap en een toolspecialist. Kees Smeets, geen onbekende in de wereld van automotive en gereedschappen, gaat deze nieuwe demobus besturen. “Na jaren van technisch advies geven op het hoofdkantoor van Fource in Schiedam, kijk ik er erg naar uit om de klant persoonlijk te mogen ontmoeten. Samen met de klant ga ik graag op zoek naar de juiste oplossing voor iedere uitdaging in de werkplaats. De ervaring die ik heb opgedaan in mijn functie van TecSupport bij Fource neem ik mee om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik heb er zin in!”, aldus Kees Smeets.

De inrichting van de demobus betreft vaak nieuwe tools die net op de markt zijn, maar op de planken van de bus ligt ook reeds beproeft gereedschap. Ideaal voor de monteur om zelf eens in de praktijk dat speciale ratelverlengstuk te testen, dat geschikt is om in moeilijke hoekjes te werken. Of om zelf te ondervinden dat je inderdaad snel en makkelijk lekkages kunt detecteren door middel van rook met de Smoke Pro Total-Tech. Omdat je gereedschap niet alleen wilt ‘voelen’, maar ook wilt aanschaffen, wordt toolspecialist Kees Smeets van deze tweede Toolspecialbus tijdens zijn bezoek aan het autobedrijf vergezeld door de lokale grossier die samenwerkt met Toolspecial.

Vandaag is de tweede Toolspecial demobus feestelijk geïntroduceerd bij GHS Automotive in Weert.

De inbouw van de demobus is verzorgd door APS Mobiele Communicatie, specialist op het gebied van in- en ombouw van bedrijfswageninrichtingen.

Zo is er onder andere voor gekozen om de luchtcompressor in de motorruimte van de Volkswagen Crafter te bouwen, waardoor ruimte bespaart blijft en het geluid tijdens gebruik tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast is er een omvormer aan boord die voor de benodigde 220V spanning zorgt. Meer informatie over APS Mobiele communicatie vindt u op apsmobcom.nl.