Fource en haar grossiers presenteren Automotive Expo 2019

10 mei 2019

Dit jaar presenteert onderdelendistributeur Fource automotive source met haar grossiersbedrijven wederom de Automotive Expo met als thema ‘Werkplaats van de Toekomst’. Wat ooit begon als een regionaal initiatief, is nu uitgegroeid tot een volwaardig evenement met een lokaal karakter. In het najaar van 2019 vindt Automotive Expo twee keer plaats, namelijk in Eindhoven en Rotterdam.

Automotive Expo staat in het teken van het thema ‘Werkplaats van de Toekomst’.
De garagist wordt geheel in stijl meegenomen in een reis naar de toekomst. Hij wordt voorgelicht over de toekomst van de branche, waarbij veel aandacht uit gaat naar de innovaties die daarbij horen. Daarmee samenhangend wordt de nieuwste high-end werkplaatsequipment groots gepresenteerd. Ook staan tijdens het evenement, met als ondertitel ‘Ready for the Future’, de online klantoriëntatie, de geconnecteerde werkplaats, garageformules en opleidingen centraal.

Met dit evenement willen we onze klant klaarstomen voor de toekomst. Door hem te laten zien waar hij nu in kan investeren om straks klaar te zijn voor nieuwe technieken en klanten. Hierbij leggen we niet alleen de nadruk op onderdelen, wat onze business is, maar ook op de door ons ondersteunde garageformules, garage management software, equipment en kennis’, vertelt Johan van der Hoeven, sales directeur van Fource en de grossiersbedrijven. Kennis is macht volgens hem en daarom worden er diverse kennissessies georganiseerd en staan opleidingen en workshops volop in de kijker.

Uiteraard is er naast al deze serieuze onderwerpen ook ruimte voor gezelligheid!
Er is uitgebreid gelegenheid om met collega-garagisten en adviseurs van de grossiers en leveranciers van gedachten te wisselen, zowel bij de gratis hapjes en drankjes, als tijdens de spetterende Afterparty!

Van 16 t/m 18 september is Het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor de Automotive Expo. Daarna trekt de caravaan vervolgens van 11 t/m 13 november naar de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. De grossiersbedrijven GHS, Heijl, APS en AOC, samen met distributeur Fource automotive source zijn dit jaar de gastheren. Leveranciers als Bosch, Brembo, Hella, Viking en nog vele anderen zijn aanwezig om hun kennis en techniek voor de toekomst te tonen. Aangevuld met eigen concepten als Automotive Academy, Toolspecial en Universal Parts. Bovendien zullen garageformules als Vakgarage, James en AutoFirst
ook hun visie op de toekomst etaleren. In 2020 zal de Automotive Expo doorreizen naar het noorden, oosten en midden van Nederland.