Full Fource vestiging VEAM Hoogeveen officieel geopend

28 september 2018

Vandaag heeft Burgemeester Karel Loohuis het nieuwe Full Fource filiaal van Veam aan de Buitenvaart in Hoogeveen officieel geopend. Onder toeziend oog van Veam-directeur Berend Althof verrichtte de burgervader de ceremoniƫle handeling middels het doorknippen van een lint. Daarna werd het glas geheven op een succesvolle toekomst. De openingsfestiviteiten werden door ruim 200 klanten en relaties bezocht.

VEAM is een grossierderij in auto-onderdelen. Een totaalleverancier voor het autobedrijf, het schadebedrijf en voor fleetowners. Het assortiment bestaat uit auto- onderdelen, banden, olie, vloeistoffen, werkplaatsmaterialen, gereedschappen, accessoires, equipment en industrie. De eigen bezorgdienst levert meerdere malen per dag en garandeert een directe beschikbaarheid van meer dan 175.000 onderdelen en ook banden. Met de Good-Better-Best propositie vervult Veam elke behoefte in de markt.

Burgemeester Karel Loohuis van Hoogeveen (links) en Veam-Directeur Berend Althof verrichten de officiƫle openingshandeling van het nieuwe pand aan de Buitenvaart.

Veam heeft negen eigen vestigingen, naast Hoogeveen is Veam ook gevestigd in Almelo, Raalte, Zwolle, Emmeloord, Groningen, Leeuwarden, Drachten en Heerenveen en bedient daarmee het grootste deel van het Noorden en het Oosten van ons land. De nieuwe vestiging Hoogeveen is al enige tijd operationeel en werd vandaag officieel geopend.

Veam is onderdeel van Fource en Sator in Schiedam en is met haar collega-grossierderijen in het Westen en Zuiden de onbetwiste marktleider in Nederland.