Fource introduceert Anschler schokdempers

22 augustus 2017

Fource automotive source breidt het assortiment schokdempers uit met het merk Anschler. Anschler is exclusief voor het Fource netwerk beschikbaar en is een uitermate geschikte aanvulling op het huidige assortiment schokdempers van Nipparts en Monroe.

Anschler

Anschler schokdempers voldoen aan de Fource kwaliteitsnorm en prestatie voorwaarden. Naast het Nipparts en Monroe assortiment is Anschler een uitstekende aanvulling voor het Europese wagenpark met een leeftijd van 8 jaar en ouder. Met 208 referenties biedt Fource het autobedrijf een goed alternatief om een scherpe offerte te kunnen maken voor 96% van het wagenpark.

De schokdempers van Anschler zijn geproduceerd volgens OE-specificaties. Elke schokdemper bevat een verchroomde zuigerstang, die voor minder wrijving zorgt en corrosie voorkomt, voor een langere levensduur. De bijbehorende afdichtringen zijn uitvoerig getest om lekken tegen te gaan. Hoogwaardig staal en gerobotiseerde lasnaden geven de schokdempers een perfecte afwerking. Anschler schokdempers hebben een uitstekende passing en zijn standaard voorzien van 24 maanden garantie, onbeperkt het aantal kilometers.

Het Anschler assortiment is verkrijgbaar bij het Full Fource en Full Fource Partner netwerk, bestaande uit 150 vestigingen in Nederland. De 208 referenties zijn op kenteken te bestellen via mijngrossier.nl en de webshops van het Fource netwerk. Anschler is onderdeel van de reeks merken die Fource exclusief op de markt heeft gebracht, zoals: Eicher, Transmech, Q-drive, Messmer en Turbojetzt.