Tools on tour: Toolspecial introduceert bus tijdens Equipvak

2 juni 2016

Toolspecial.com heeft op de vakbeurs Equipvak 2016 een nieuwe service gelanceerd: de Toolspecial-bus. De geheel met gereedschappen gevulde bus gaat op bezoek bij autobedrijven om demonstraties te geven en monteurs het gereedschap te laten ‘voelen’.

Monteurs weten als geen ander dat het aanschaffen van gereedschap, met name handgereedschap, gebaseerd is op rationele en emotionele gronden. Voldoet het gereedschap aan de gestelde technische eisen, is de prijs in orde, ligt het lekker in de hand en is het een representatief verlengstuk van de persoon zelf? Voor elke monteur liggen deze afwegingen anders: een aanschaf is een volstrekt individuele keuze. Het is dan ook logisch dat je de beste keuze kunt maken als je het gereedschap kunt zien, voelen en natuurlijk even kunt testen. Om aan deze wens te voldoen, bezoekt Toolspecial.com autobedrijven met de Toolspecial-bus.

Toolspecial.com heeft een gloednieuwe Mercedes Sprinter ingericht, die volgepakt is met gereedschap en een ingebouwde compressor heeft. Hierdoor kunnen diverse tools gedemonstreerd en getest worden. De inrichting betreft vaak nieuwe tools die net op de markt zijn, maar op de planken van de bus ligt ook reeds beproeft gereedschap. Ideaal voor de monteur om zelf eens in de praktijk dat speciale ratelverlengstuk te testen, dat geschikt is om in moeilijke hoekjes te werken. Of om zelf te ondervinden dat je inderdaad snel en makkelijk lekkages kunt detecteren door middel van rook met de Smoke Pro Total-Tech. Omdat je gereedschap niet alleen wilt ‘voelen’, maar ook wilt aanschaffen, wordt de gereedschapspecialist van de Toolspecial-bus tijdens zijn bezoek aan het autobedrijf vergezeld door de lokale grossier die samenwerkt met Toolspecial.com.

De lancering van de Toolspecial-bus is onderdeel van het nieuwe tijdperk van het gereedschapsmerk, net zoals de catalogus en de nieuwe nog te lanceren website. De slogan ‘Gek van Gereedschap’ is hierin de rode draad.