Toolspecial met Coronel & van den Brink op de EQUIPVAK

20 april 2016

Toolspecial is aanwezig op de eerste editie van de nieuwe nationale vakbeurs EQUIPVAK. Tijdens deze beursdagen staat live sleutelen centraal. Op de stand van 210m2 kan de bezoeker demonstraties bekijken, maar alles ook zelf testen.

Op het buitenterrein, waar Toolspecial ook een oppervlakte van 210m2 heeft, wordt een bivak nagebouwd en gezocht naar de nieuwe Dakar monteur. Hiervoor schakelt Toolspecial de hulp in van Martin van den Brink en Tim Coronel, twee bekende namen in de Dakar Rally. “We zijn al jaren sponsor van Martin en Tim en willen in samenwerking met hen een echte beleving neerzetten op de beurs. Beetje zand erbij en je waant je in Dakar sferen”, aldus Johan van der Hoeven.

Meer informatie op de website van de EQUIPVAK.