Automotive Academy Op het AMT Live

5 november 2015

Op dinsdag 17 november en woensdag 18 november 2015 is Automotive Academy aanwezig op AMT live; hét kennisevenement voor ondernemers en autotechnici van autobedrijven.

AMT Live staat altijd in het teken van leren, beleven en ontmoeten van automotive professionals. Automotive Academy speelt hier op in. Aan de hand van workshops op de stand leert en beleefd de bezoeker een stukje van de trainingen die Automotive Academy geeft. Tegelijkertijd kan hij zich oriënteren op het aanbod. Zo worden onder andere workshops gegeven voor motormanagement diesel en benzine, hybride en voertuigsystemen.

GMTO kennissessie

De trainers van GMTO nemen de bezoekers mee langs diverse trainingsborden, vertellen over de inhoud van de training en wat men hier kan leren. Daarnaast geven zij ook één keer per dag een kennissessie.

Inhoud kennissessie:
Een moderne auto is een complexe verzameling van datanetwerken, gekoppeld door een gateway. Deze datanetwerken bestaan uit vele modules, tot soms wel negentig stuks. Storingen in datanetwerken kunnen dan ook een flinke uitdaging zijn. Goede kennis van data-netwerken, -opbouw, signaalvorming en diagnose methode zijn onontbeerlijk. Tijdens de kennissessie krijg je een voorproef van de training Datanetwerken en CAN-bus verzorgt door GMTO.

De kennissessie begint om 18.25 uur.

AMt Live is op 17 en 18 november geopend van 13.30 – 21.00 uur. Locatie: Autotron in Rosmalen

Schrijf direct in via deze link of ga naar www.amtlive.nl/inschrijven en gebruik uitnodigingscode FRCPAR.

Meer informatie op www.amtlive.nl.