Kennis opschakelen op Autoprofessioneel Hardenberg

6 oktober 2015

Op 13, 14 en 15 oktober is het weer zo ver, de auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg.

Tijdens deze vakbeurs kunnen bezoekers onder andere hun kennis opschakelen op de Automotive Academy stand door diverse interactieve workshops te volgen of de nieuwste gereedschappen uit te proberen bij Toolspecial.

Door de workshops te volgen op de Automotive Academy stand krijgen bezoekers een voorproefje van de opleidingen en trainingen van Automotive Academy. Automotive Academy stelt monteur, kader en werkplaatsmanagement in staat de kennis op peil te houden en zelfs te verhogen. Automotive Academy weet dat méér kennis zorgt voor méér volle bruggen. Hiermee worden toekomstgerichte ondernemers bedient die weten dat de continuïteit in de sector vereist dat autobedrijven en haar medewerkers aanhaken, bijblijven en opschakelen. Automotive Academy is te vinden op stand 509, hal 5.

De nieuwste snufjes in gereedschapsland

Ook zijn er op stand 509 in hal 5 diverse workshops en demonstraties te volgen van de nieuwste snufjes in gereedschapsland. Toolspecial toont handige tools en werkplaatsuitrusting dat het werk in de werkplaats een stuk gemakkelijker maakt. Zoals de Smoke Pro rookmachine die het vinden van lekkages in de leidingen van motoren eenvoudig maakt. En de volledig automatische ATF flush machine, waardoor het verversen van de ATF van de automatische transmisse een kinderspel is. Daarbij wordt de vloeistof nagenoeg 100% ververst, wat resulteert in soepel schakelen, geluidsreductie, een schone transmisse, minder kans op defecten en efficiënt brandstof verbruik.

De beurs bezoeken? Klik HIER om kaarten te bestellen.