Tune uw kennis op de Autoprof in Gorinchem!

2 februari 2015

In het thema van The Fast and The Furious staat mijngrossier.nl samen met EasyDiesel en Toolspecial op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem (3, 4 en 5 februari). Er worden diverse demo’s gegeven en in het kennistheater zijn er kennissessies .

Op de stand van mijngrossier.nl wordt middels diverse schermen uitleg gegeven over alle concepten van mijngrossier.nl. Hoe zit het met Best Buy? Is TopMec iets voor mijn autobedrijf? Wat zijn de voordelen van mijngarage.nl? Het mijngrossier.nl team heeft antwoord op alle vragen en geeft advies op maat.

EasyDiesel

Dieseltechniek lijkt lastig, dat is het ook zonder kennis. EasyDiesel biedt deze kennis en zorgt dat iedere garage dieselreparaties uit kan voeren. GMTO is aanwezig op de stand om alles over dieseldiagnose uit te leggen.

Toolspecial

Wat zijn de nieuwste Tools? Welke Tools bieden rendement in de werkplaats? Het Toolspecial team demonstreert de nieuwste en meest innovatieve Tools voor de monteur. Op de
demoblokken worden diverse demo’s gegeven.

Kennistheater

Vergroot uw kennis in het kennistheater. Hier worden diverse presentaties gegeven van maximaal een half uur. De sessie komen minimaal twee keer aan bod op een dag.

Welke sessies kunt u verwachten?

  • Dieseldiagnose
  • Volautomatisch de automatische versnellingsbak spoelen
  • Rendement in de werkplaats met rook
  • Haal de werkplaatsefficiency omhoog met mijngrossier.nl
  • Schokdemper techniek van Monroe

Fource heet u graag welkom op 3 t/m 5 februari op de de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Hier kunt u zich gratis aanmelden voor de beurs. Gebruik de code: 7150002346.