Toolspecial nr.1 – 2015 is uit!

15 januari 2015

Het nieuwe Toolspecial magazine nummer 1 – 2015 is uit! In de nieuwe editie van het Toolspecial magazine vindt u onder andere de PRO TEC ATF spoelmachine.

Toolspecial, de nummer één in automotive gereedschap, komt elke 2 maanden met een nieuwe Toolspecial automotive magazine. Hierin staat de nieuwste gereedschap producten tegen zeer scherpe actieprijzen.

In deze editie van het magazine vindt u onder andere de PRO TEC ATF spoelmachine. De PRO TEC ATF EVOLUTION spoelmachine ververst nagenoeg 100% en wordt er dus ook bijna al het vuil en afzetting in de versnellingsbak verwijderd. Deze automatische versnellingsbakservice voorziet in een volledige vervanging van de transmissievloeistof en een complete inwendige reiniging van de automaatbak in een paar eenvoudige stappen.

Bekijk en download het magazine op toolspecial.com.