Sator-LKQ neemt Vink over

16 december 2014

Sator Holding b.v. heeft overeenstemming bereikt over de overname van Automaterialen Vink.

Automaterialen Vink is gevestigd in Alkmaar en telt vijftien medewerkers. Paul Vink, directeur/eigenaar van het bedrijf , blijft als commercieel manager aan het bedrijf verbonden. “De verkoop aan Sator is een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. De tendens van schaalvergroting en samenwerking is niet te stoppen. Wij hebben er echt zin in om deel uit te maken van een sterke landelijke aanbieder”, aldus Paul Vink.

De overname kwam tot stand na een dialoog tussen Sator en Vink waarbij duidelijk werd dat deze vorm van “voorwaartse integratie” voor de hand liggend was. “De overname past binnen de plannen die wij op 11 april van dit jaar bekend maakten. We streven nog steeds naar een landelijk dekkend netwerk van 75 vestigingen en Vink helpt ons een stap in die richting te zetten” aldus Adriaan Roggeveen, van Sator Holding.

Over de acquisitieprijs worden geen mededelingen gedaan.