Harrems, Havam, van Heck en Kühne samen verder als Fource

26 september 2014

Vier dochterondernemingen van Sator – Van Heck, Havam, Harrems en Kühne – gaan per 1 oktober gezamenlijk verder als één bedrijf met één naam: Fource.

Fource is de reactie van Sator op de toenemende globalisering en schaalvergroting in de automotive sector. Fource zal vanuit drie verkoopkantoren in Schiedam, Hoevelaken en Venlo gaan fungeren als één ‘automotive powerhouse’. Met logistieke ondersteuning vanuit magazijnen in Schiedam, Amsterdam, Venlo, Hoevelaken en Nieuw Leusen.

De nieuwe naam wordt vanaf 1 oktober gevoerd. De namen van bekende bestelportalen zoals Mijngrossier.nl, PartsNet.nl en Ikwilonderdelen.nl blijven onveranderd bestaan. Dat geldt ook voor concepten als TopMec en AutoTools.

Johan van der Hoeven zal als algemeen directeur leiding geven aan FOURCE. Marcel Karlas, Robert Bel en Tjep Fennema zullen als Sales Directors hun teams leiden in respectievelijk West Nederland, Zuid Nederland en Midden/Noordoost Nederland.

“We hebben bewust voor een nieuwe naam gekozen omdat onze ambitie verder gaat dan het voortborduren op de bestaande historie van één van de vier bedrijven. Wat ons betreft is het niet of-of, maar en-en”, aldus Adriaan Roggeveen van Sator Holding.